Notícies
Publicat el 19.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'La Garrinada ha de seguir dins la Festa Major'

Eudald Calvo assegura que l'edició d'enguany va ser menys conflictiva que la de l'any passat

eudald_faldogran

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, ha entrat en el debat obert pel Partit Popular al voltant de la Garrinada. Calvo ha assegurat que els canvis en les ubicacions d'entrades i sortides que es van aplicar aquest any van contribuir a reduir els conflictes, respecte l'edició anterior de la festa. Pel que fa a l'evolució de la Garrinada, Eudald Calvo no comparteix les opinions dels seus companys de govern, d'ERC i el PSC, que la setmana passada obrien la porta a separar la Garrinada de Festa Major i convertir-la en un Festival Musical. Per Calvo, la Garrinada s'ha de seguir representant l'oferta per als joves integrada en la Festa Major.


Amb la vista al Pressupost 2017

En un altre ordre de temes, Calvo ha confirmat l'expectativa del govern municipal de trencar la norma de la despesa per tal d'incloure dos projectes importants: La biblioteca de Can Doro i la urbanització de Can Raimí. Tot i així, ha admès que probablement aquestes inversions no estaran contemplades al pressupost 2017, encara que es podran contemplar en el transcurs de l'any.

Sobre el ple de setembre, l'alcalde s'ha mostrat molt crític amb Tots per Argentona per haver reclamat que els criteris de qualitat tinguin més pes que els econòmics en els concursos públics. Calvo els ha respost que l'actual equip de govern ja treballa en aquesta direcció i els ha retret, en canvi, que Tots per Argentona no hagués fet el mateix des del govern quan va donar la gestió de l'escola bressol municipal 'El Cargol Treu Banya' a una multinacional. 

Escolta l'entrevista sencera:

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800