Notícies
Publicat el 16.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La piscina tanca la temporada amb prop de 8.000 entrades venudes i més de 1.000 abonaments
Bona acollida també dels cursets de natació

Piscina municipal

Aquests dies la regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha tancat les dades de balanç de la temporada d'estiu 2016 de la piscina municipal, que assenyalen un augment significatiu en usuaris en relació a l'any passat.

D'una banda, el número d'entrades venudes ha experimentat un augment de més d'un 24% en comparació amb el 2015, fins a assolir pràcticament les 8.000 entrades, un increment que ha vingut propiciat especialment per la venda d'entrades a preu reduït adreçades a col·lectius com infants i joves, estudiants, jubilats o persones discapacitades, a més de famílies nombroses o monoparentals.

Aquest augment en la xifra d'entrades ha vingut acompanyat d'una ajustament en la venda d'abonaments, que aquesta temporada ha estat adquirit majoritàriament per persones empadronades d'Argentona com a conseqüència de les bonificacions i la revisió del preu per al públic general.En total s'han vent un total de 1054 abonaments.

Cal recordar que la gestió d'aquest equipament el realitza la societat  municipal Aigües d'Argentona.

A més del servei de bar, cal destacar també la bona acollida dels cursets de natació per part dels usuaris i que ha dut a terme el Club Natació Argentona

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800