Notícies
Publicat el 28.07.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona rep el projecte per a instal.lar una xarxa de calor de biomassa
La inversió de la caldera de biomassa rondarà el mig milió d'euros i donarà servei a l'Escola Argentona, els vestidors esportius i el pavelló municipal

Eudald Caldera biomassa

El conjunt d'equipaments municipals format per l'escola, els vestidors esportius i el pavelló municipal d'Argentona comptaran amb una instal•lació  de xarxa de calor amb biomassa gràcies al projecte redactat per la Diputació de Barcelona. El projecte ha estat lliurat aquest dijous al matí a l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, pel diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

Amb una inversió propera al mig milió d'euros, la xarxa, que comptarà amb 720 metres de canonada de línia de calor, funcionarà amb estella de biomassa i substitueix la instal•lació de gas natural anterior.

A més de ser un combustible renovable, la biomassa comporta diversos beneficis associats, com són la gestió sostenible dels boscos de la zona, la prevenció d'incendis i la creació d'ocupació, atès que la caldera retirarà dels boscos un total de 169 tones anuals de matèria combustible. A més, la xarxa suposarà un estalvi anual de 8.500 euros en combustible i de 121 tones anuals en emissions de gasos d'efecte hivernacle.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800