Notícies
Publicat el 20.06.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La piscina obre portes amb 350 abonaments de temporada venuts

El bar de l'equipament estarà plenament en marxa el proper cap de setmana 

Després d'una setmana d'obertura especial per a les escoles, aquest dilluns ha obert portes la piscina municipal d'Argentona. L'equipament encara els tres mesos de temporada havent venut ja 350 abonaments.

Segons Salvador Casas, president de la Companyia d'Aigües d'Argentona, la majoria d'abonats són argentonins però també hi ha ciutadans de Mataró. El fet d'haver incrementat el preu de l'abonament per a les persones no empadronades a la vila ha estat una de les estratègies de l'Ajuntament per intentar dimensionar l'afluència d'usuaris a l'equipament. "A les piscines hi caben 295 persones, el que és més difícil és gestionar la gent que està fora de l'aigua", explica Casas.

Pel que fa al servei de bar, divendres es va resoldre el concurs d'adjudicació i el servei estarà en ple rendiment el proper cap de setmana.

Pel que fa a les activitats que es duran a terme a la piscina, l'oferta abraça des de cursets de piscina a classe d'aiguagim que es programaran en funció de la demanda. Salvador Casas es mostra satisfet per aquesta proposta i recorda que la piscina municipal està pensada per ser un espai que vagi "més enllà del lleure, com un espai esportiu i de cura de la salut".

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800