Notícies
Publicat el 24.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'instal·la un radar 'simpàtic' que alerta sobre la velocitat del vehicle
Es troba al carrer Sant Sebastià de Baix, una de les entrades del municipi, on el límit de velocitat és de 30km/h

Radar Simpàtic

L'Ajuntament d'Argentona ha instal•lat un radar informatiu que mesura la velocitat dels vehicles a l'entrada al municipi pel carrer de Sant Sebastià de Baix. L'equip compta amb una pantalla que indica la velocitat i l'acompanya d'una imatge d'una cara que es mostra alegre o trista depenent si s'ha superat el límit de velocitat en aquesta via, que és de 30 Km/h.

Aquest radar té com a objectiu informar i sensiblitzar els conductors i s'emmarca en una campanya de control que es va dur a terme durant l'abril a alguns dels punts més conflictius i amb major volum de trànsit. En total es va realitzar un control sobre 2.025 vehicles, amb el resultat de 92 vehicles denunciats per excés de velocitat.

La Policia Local d'Argentona realitza semestralment, des de finals de 2014, una campanya de control de velocitat, en què l'evolució dels resultats constata un augment dels vehicles controlats i una reducció del percentatge de conductors sancionats per excés de velocitat. Podeu consultar els resultats al següent enllaç

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800