Notícies
Publicat el 23.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona acollirà demà una concentració de suport als alcaldes requerits per l'Audiència Nacional

La trobada, d'abast comarcal, tindrà lloc davant l'Ajuntament dimarts a les 19:30 h

senseport_faldogran

concentracio_sensepor_argentona

Argentona acollirà demà a la tarda una concentració de suport als alcaldes que van aprovar mocions a favor del 9N i que ara han rebut un requeriment per part de l'Audiència NacionalLa convocatòria porta per lema "Davant l'ofensiva antidemocràtica de l'estat sortim al carrer! Sense Por!", i forma part de la campanya amb la que la formació de l'esquerra independentista reivindica la via de la desobediència per arribar a l'estat propi.

En declaracions a Ràdio Argentona, Eudald Calvo, alcalde de la vila, ha explicat que l'acte vol mostrar que les instàncies judicials no només ataquen els alcaldes sinó a tot un poble: "Cal que entre tots ens fem costat siguem del partit que siguem. Estem en un moment complicat amb la justícia espanyola atossigant-nos per una qüestio política i, per tant, entre tots ens hem d'ajudar"

Precisament avui, a les cinc de la tarda, l'alcalde d'Argentona formarà part de la representació de la nova executiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que visitarà el Parlament de Catalunya i serà rebuda per la presidenta de la institució, Carme Forcadell.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800