Notícies
Publicat el 29.04.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Marxa de les Fonts fa vint anys

El Grup de Muntanya d'Argentona organitza aquesta prova, de caràcter popular, el proper 8 de maig

marxafonts_faldogran

La Marxa de les Fonts arriba aquest any al seu vintè aniversari. Aquesta caminada anual, no competitiva, l'organitza any rere any el Grup de Muntanya d'Argentona.

Un cop més l'organització ha traçat un itinerari ben marcat que pretén oferir la millor caminada per l'entorn d'Argentona tot resseguint algunes de les fonts que s'escampen pel terme municipal. I és que Argentona la volten més de 200 fonts, moltes d'elles restaurades o fins i tot reconstruïdes pel Grup de Fonts d'Argentona.

Les normes de la prova

La Marxa de les Fonts no té caràcter competitiu, tot i així, es convoquen dos recorreguts diferents – de 12 i 18 quilòmetres – i, també, dues sortides diferenciades per als participants que volen fer marca i pels que s'ho prenen com una activitat lúdica.

La sortida pels corredors tindrà lloc a tres quarts de vuit del matí des de la Plaça Nova, mentre que els participants que facin la prova caminant sortiran a les vuit des del mateix lloc. Pel que fa al recorregut, aquest cop la major part de la marxa transcorrerà pel marge esquerre de la Riera d'Argentona.

L'organització avisa que, en cas de mal temps, no se suspendrà la prova. Als participants se'ls oferirà esmorzar, avituallaments i un obsequi de record un cop acabada la prova.

Les inscripcions tenen un cost de 10 euros si es fan de forma anticipada i de 12 euros si s'efectuen el mateix dia de la marxa. A Argentona es poden formalitzar a Esports 10, al Carrer Doctor Farrero 10-12.

Consulta tota la informació de la prova al web del Grup de Muntanya: www.gmargentona.com
 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800