Notícies
Publicat el 28.04.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Neix l'entitat "Amics del ball d'Argentona"

Es presenten diumgenge 1 de maig, al Saló de Pedra, amb música en directe

ballgran

Diumenge 1 de maig es presenta oficialment l'entitat "Amics del ball d'Argentona", una associació que neix amb l'objectiu de recuperar els balls d'envelat, els de tota la vida. A les 18h, al Saló de Pedra, es farà la presentació oficial a la que són convidats tots els argentonins i també les autoritats del consistori. Hi haurà música en directe, a càrrec de l'argentoní amb el nom artístic de Joan Antoni, i també un refrigeri per brindar per la nova entitat argentonina.

La intenció és fer un ball mensual i des de l'organització, Josep Castanyer, explica que "hem parlat amb altres municipis on també fan ball com Cabrils i Cabrera de Mar per no solapar-nos en el calendari". Enric Sau és un altres dels impulsors de la iniciativa i explica que "hi ha molta gent que ens agrada ballar i anem a d'altres pobles a fer-ho i vam pensar de fer-ho aquí". 

Aquest primer mes, el de maig, es farà el primer diumenge de mes. Al juny, el segon diumenge del mes, perquè no coincideixi amb la Diada de la Flor i després el primer diumenge del mes de juliol. A l'agost no es farà, i a partir de setembre començarà el nou calendari. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800