Cultura i Festes
Dansa, Teatre
Réfugieé Poetique. A La Sala.
Un rodamón tria un encreuament de carrers com a refugi provisional, converteix dues tanques en les portes del seu univers, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge.

bannercompraentrades

refugieA Réfugieé Poetique el personatge del rodamón és la metàfora de la vulnerabilitat i serveix a Ducreux en allò que ella mateixa considera el seu “senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per compartir simples emocions i veritables moments de màgia teatral”.

Réfugieé Poetique neix del desig de donar vida a l'escenari als seus dos últims i aclamats solos de carrer “Barco de arena” (Big Prize MiramirO, 2009) i “La sonrisa del náufrago” (2012) que,
juntament amb “De paseo” (premi especial de la Fira d'Artistes de carrer d'Humor de Leioa – Umore Azoka, 2004), formen la Trilogía del vagabundo.

CRÍTIQUES
  • "... el seu encant, la seva sensibilitat i la seva transparent humanitat... ofereix un espectacle de plaer absolut”. Chalon dans la Rue
  • “La ballarina Claire opta per una peça sublim meravellant al públic amb un silenci i uns ulls enamorats. Meravellós.” El Punt.
  • “La ballarina Claire Ducreux demostra que els grans espectacles no exigeixen grans infraestructures, si no grans artistes”. El Periodico.
MEDIA I WEB
T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Diumenge
8
maig
2016
18:30h
Lloc La Sala d'Argentona
Adreça Plaça Nova
Hora 18.30 h
Durada 1h
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu 10€ (taquilla) 7,50€ (anticipada) 6€ (abonament. Mínim 3 espectacles)
Tipus d'acte Dansa, Teatre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800