Notícies
Publicat el 25.04.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Cap de Creus 137 surt al carrer

L'educació i els equipaments culturals tenen un paper destacat al butlletí de març - abril

cdc137_faldogran

Editorial del Cap de Creus 137

portada 137A l'abril resseguim l'educació, la cultura i el patrimoni

El curs escolar enfila la recta final. Mentrestant, els pares i mares que tenen infants al darrer curs d'escola bressol ja es troben en el dilema d'escollir centre. Les quatre escoles de primària d'Argentona són públiques i, ja fa temps, intenten treballar conjuntament. El Cap de Creus ha cregut oportú entrevistar les directores d'aquests centres per tal de conèixer quina diagnosi fan del moment que viu avui l'educació, quins projectes singulars desenvolupen i com creuen que hauria d'evolucionar l'ensenyament. Us animem a llegir les seves reflexions i, també, a veure el vídeo amb tota la conversa que trobareu al canal Youtube de Ràdio Argentona.

Per altra banda, ha estat difícil encabir tota l'actualitat que ha generat el municipi en les darreres setmanes. Hi trobareu, per exemple, el desenllaç de la ubicació de la biblioteca. Finalment hi ha unanimitat política a l'hora d'acordar que aquest equipament se situï a Can Doro. També us parlem, novament, de les obres de la Casa Puig i Cadafalch, que han rebut la visita del Conseller de Cultura, Santi Vila, que es va comprometre a que l'administració catalana contribueixi a enllestir els treballs.

Pel que fa a la cultura, als vols de Sant Jordi no podia faltar un espai per a les propostes locals, tant en el camp de la literatura com en el de la música. I, finalment, us destaquem que a la contraportada hi trobareu la segona entrega de la sèrie d'entrevistes a argentonins i argentonines vinguts d'arreu del món. Ens aporten una altra mirada de la vila i ens expliquen com se'n van enamorar.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800