Transparència
Conferència
Avaluació primers mesos Portal de Transparència

El Regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Innovació Tecnològica, Guillem Saleta, durà a terme la presentació del Portal de Transparència d'Argentona. El portal està allotjat a l'adreça i www.seu-e.cat/web/argentona i també es pot consultar des del web municipal a l'apartat www.argentona.cat/transparencia.

La regidoria de Transparència de l'Ajuntament d'Argentona va activar el Portal de Transparència fa més de sis mesos, un espai web on s'hi pot consultar tota la informació que els ens locals han de publicar de manera obligatòria d'acord amb la Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació i bon govern.

La transparència és un dels eixos claus en aquest canvi de cultura que estableix noves maneres de relació entre l'Administració i la ciutadania. La Llei es proposa assolir tres objectius, tots tres molt ambiciosos: en primer lloc, recuperar i incrementar la confiança dels ciutadans envers la gestió pública i la política. En segon lloc, facilitar i promoure el retiment de comptes. I, finalment, garantir l’ètica dels gestors públics i els governants.

El Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya, en col•laboració amb la Generalitat de Catalunya, diputacions i entitats municipalistes, han estat els encarregats de dissenyar aquest Portal de Transparència com una solució comuna que s'ha posat a l'abast ens locals. L'Ajuntament d'Argentona és l'encarregat de vetllar per la seva actualització, manteniment, atenció ciutadana i el compliment de la llei.

A la xerrada del proper dilluns s'explicarà i avaluarà l'evolució de la transparencia des de l'inici de la Regidoria de Transparència ara fa poc més d'un any, es farà una petita explicació dels apartats del Portal de Transparència i es presentaran els reptes de futur de la Regidoria.

cartell presentació PT

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Dilluns
27
juny
2016
19h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800