Notícies
Publicat el 23.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Tallers de prevenció del consum de tabac a les escoles

Tallers prevenció consum tabacLa regidoria de Serveis Socials, en col.laboració amb els centres escolars d'Argentona, inicia aquesta setmana diversos tallers de prevenció de consum de tabac seguint el pla de prevenció de drogues municipal.

Aquestes sessions tenen com a objectiu donar la informació necessària per tal de poder prevenir que els joves caiguin en aquesta addicció i, també, proporcionar una resposta científica a tots els dubtes que apareixen relacionats amb el tabac. La Fundación Ciència Divertida és l'entitat promotora d'aquesta formació i ofereix una metodologia basada en la participació i la presentació dramatitzada per involucrar emocionalment als participants amb experiències molt didàctiques i pedagògiques que generen actituds positives.

En aquesta línia, també es durà a terme un taller de prevenció del consum de cànnabis adreçat als alumnes dels Programes de Formació i Inserció (PFI)  d'Argentona. Aqustes jornades pretenen demostrar els efectes del consum del cànnabis a través d'experiments, proporcionar una resposta científica als dubtes i consultes i conscienciar sobre la toxicitat i perillositat de les drogues de manera pràctica.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800