Notícies
Publicat el 17.12.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Vols participar a la cavalcada de reis amb una carrossa o com a voluntari?

cavalcada reis

L'Ajuntament d'Argentona i la Comissió organitzadora de la Cavalcada de Reis han obert el termini d'inscripcions per a totes aquelles persones i entitats que vulguin col.laborar amb els actes d'arribada dels patges reials del proper 3 de gener i la Cavalcada dels Reis d'orient del 5 de gener.

Tothom que vulgui participar en la Cavalcada de Reis és convidat a la reunió que fem aquest dimarts 22 de desembre a l'edifici de l'antiga fàbrica Velcro, C. Enric Granados 5.

- A les 18:30 Voluntaris i participants (si són nens/es cal que vingui un dels pares)

- A les 19h Entitats i/o particulars que portin carrossa.

Tots aquells interessats poden facilitar, abans del 23 de desembre, les seves dades de contacte mitjançant els formularis online de voluntari o de participant amb una carrossa a la Cavalcada de Reis i que trobareu en els següents enllaços:

També es pot formalitzar la inscripció al Casal de Joves de l'antiga fàbrica Velcro de dilluns a divendres de 16 a 20:30 hores. També els dijous a partir de les 18 hores hi haurà un representant de la comissió de la Cavalcada per resoldre qualsevol dubte o consulta en relació amb l'activitat. En els propers dies la Comissió es posarà en contacte amb tots els interessats per tal de convocar una primra reunió de treball.

L'organització agraeix per avançat la col.laboració i suport de tots els voluntaris i participants en aquesta activitat tan especial per a les famílies i els nens i nenes d'Argentona.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800