Notícies
Publicat el 13.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comencen les obres de construcció de la rotonda de la carretera d'Òrrius
Aquests dies començaran les obres de construcció de la rotonda en la intersecció de les carreteres C-1415, coneguda com a carretera del coll de Papers, i la BV-5106 carretera d'Òrrius, a Argentona

rotonda ÒrriusLa nova rotonda permetrà la integració dels accessos a la intersecció, la millora de les condicions de visibilitat i la possibilitat de fer girs a l'esquerra amb seguretat i comoditat. L'obra té un pressupost de 782.510,97 € IVA inclòs i un termini d'execució de sis mesos.

Actualment, la intersecció té forma de T, el que suposa dificultats de visibilitat i de seguretat ja que a les proximitats hi ha els accessos al Polígon Nord, així com a les parcel·les del marge dret de la carretera on hi ha també un negoci hoteler. L'accés a la carretera C-1415c des d' Òrrius presenta manca de visibilitat per la presència d'un talús i l'accés al Polígon Nord es fa mitjançant una rotonda partida, amb dos punts d'encreuament amb la carretera existent.

L'actuació en aquesta intersecció comportarà Ia implantació d'una rotonda amb adequació del traçat a la normativa vigent, la integració de la parada bus i la seva connexió amb vorera al Polígon.

Les obres també permetran reordenar els  accessos al Polígon Nord, així com a les parcel·les del marge dret de la carretera C-1415c i negoci hostaler Can Salmaia. L'actuació comportarà també millorar el drenatge existent, la instal·lació d'enllumenat amb tecnologia LED i l'enjardinament de la intersecció i les zones adjacents.

Departament de Premsa Diputació de Barcelona

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800