Notícies
Publicat el 01.10.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Esquerra proposa acostar Argentona als horaris europeus

Els republicans portaran al Ple una moció en suport a la reforma horària

reforma_horaria

Esquerra Republicana d'Argentona portarà, dilluns vinent, al Ple Ordinari, el debat sobre la reforma horària. La intenció dels republicans és el d'acostar els horaris, tant de l'administració, com de les empreses i comerços, als estàndards europeus.

El portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament, Pere Móra, assegura que els horaris europeus milloren les condicions per tothom ja que "està demostrat que els treballadors estan més satisfets i, per tant, milloren el seu rendiment". La moció demana que l'Ajuntament implanti mesures per tal d'aconseguir que, en sis mesos, es compleixin els objectius de la reforma horària. Un d'aquests seria la limitació d'horaris en les reunions que convoca la pròpia administració. 

Alguns comerços d'Argentona s'han avançat a la proposta i ja han decidit, entre d'altres mesures, baixar persianes a les set de la tarda els dies laborables. Són Instants Fotografia, la Ferreteria L'Equip i la Graneria Serra. D'aquesta manera, aquests petits empresaris aposten per millorar la conciliació laboral i familiar.

Escolta les declaracions de Pere Móra (ERC) a Ràdio Argentona: 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800