Notícies
Publicat el 30.09.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Notxas expliquen tots els detalls del Sense Portes

El festival de teatre al carrer tindrà lloc el proper cap de setmana

senseportes_faldogran

Les arts al carrer tornen a prendre l'espai públic d'Argentona per donar-se cita, aquest cap de setmana, amb un festival que no entén de barreres: el Senseportes. En la seva quarta edició, el certamen continua fidel als principis que el van veure néixer i que consisteixen en promocionar l'activitat escènica i apropar-la a tothom, sense límits d'edat ni condició social. Tots els espectacles són gratuïts i el públic pot premiar les companyies econòmicament amb el passabarret del final de la funció o bé votant-les perquè rebin un guardó.

Enguany conformen el programa l'itinerant ‘Ceci 3.0’ de Fadunito, ‘La princesa i el drac’ de Sim Salabim, ‘Glof’ de JAM, ‘Iceberg’ de Leandre, ‘La Bella Tour’ de la companyia homònima, ‘Sense Límits’ de Toni Mira, ‘Mrs. Brownie’ de Teatre Nu, ‘Les Supertietes’ de Les Bianchis, ‘Las Polis’ de Les Polis i ‘LP Mix’ de Cia. LP.

A més, dissabte a la nit s'oferirà un petit concert acústic i també hi actuaran entitats del folklore local com els diables i els gegants d'Argentona. Amb el Festival Senseportes, Argentona es promociona culturalment i revaloritza el seu patrimoni artístic i arquitectònic, transformant l'espai públic en un gran escenari obert i donant a conèixer indrets desconeguts o infrautilitzats de la vila. Així doncs, una ocasió excel·lent per redescobrir la ciutat gaudint d'espectacles per a tots els públics.

Els Notxes van repassar dilluns tots els "ets" i "uts" del Sense Portes 2015 en el seu programa a Ràdio Argentona. Escolta'l sencer: 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800