Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 29.09.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Jordi Alsina trasllada la seva experičncia a Grčcia a "(A)īllat. Histōries d'un nāufrag a Creta (2007-2013)"

L'antropōleg argentoní ha obert una peticiķ de cofinanįament a través de Verkami per tal de publicar el seu llibre

jordi_alzina_faldogran

L'antropōleg argentoní, Jordi Alsina, ha endegat una campanya a través de la plataforma Verkami per aconseguir els 2.500 euros necessaris per a la publicaciķ de l'obra (A)īllat. Histōries d'un nāufrag a Creta (2007-2013), en el que relata la seva experičncia a Grčcia.

El treball inclou articles i relats que Alsina va publicar a diferents mitjans al voltant de Creta i Grčcia. L'autor explica que l'illa de Creta "es va convertir en la meva casa, una terra que segurament no hagués abandonat, si els aires de la mal anomenada crisi no haguessin sacsejat els fonaments de l'estat grec".

En la voluntat d'Alsina de publicar el llibre i pesa la intenciķ d'apropar el tarannā de la gent que ell va cončixer i la seva histōria recent.

El projecte d'Alsina va acompanyat del projecte musical del llaütista cretenc Giorgos Xylouris i compta amb la colˇlaboraciķ del dissenyador i artista Lluís Rāfols, autor de la portada del llibre. Un clar exemple, de com la música d'arrel tradicional, pot enllaįar amb les sonoritats més modernes. El llibre també compta amb el suport del Grup de Rercerca Histōrica i Etnolōgica Catalana.

Escolta l'entrevista de Jordi Alsina a Rādio Argentona: 

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800