Notícies
Publicat el 02.08.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Festa Major d'Argentona arrenca amb un gran ambient als carrers


Festa Major 2015Festa Major 2015Aquest divendres es va posar en marxa la Festa Major de Sant Domingo 2015, amb la celebració de les primeres activitats.

Tot i que la pluja va causar algun contratemps a la nit, com el trasllat del concert d'Àngela Suarez i David Txes a l'interior de l'església parroquial o la suspensió del cinema a la fresca, durant la tarda es va dur a terme la inauguració de la fira d'atraccions al costa de la zona esportiva. La Sala d'Argentona es va omplir de gom a gom per assistir a la conferència de Miquel Calçada organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana. I també es va inaugurar l'exposició de ceràmica i escultura de Joan Teixidó al Casal d'Avis.

Dissabte hi va haver activitats per a tota la família, amb una interessant cercavila amb "Óssos del Pirineu" i l'espectacle de Jaume Barri, a la plaça Nova. També el lliurament de premis del certamen literari Vila d'Argentona, un torneig de dòmino i a les 21h, a La Sala, la comèdia teatral "La butaca" amb la companyia teatral T-Atraco.

Aquest diumenge ens espera també una tarda ben entretinguda, amb un espectacle d'acrobàcies a la plaça de l'Església, cercavila amb La Tartana fins a la plaça Nova. Per la nit, els Banyetes celebren el seu 5è aniversari amb un correfoc en què presentaran la nova bèstia.  I la nit es tancarà amb el concert de Cor de Gospel a la plaça Nova

Podeu consultar els actes d'aquest diumenge al següent enllaç i tota la programació de festa Major a www.argentona.cat/santdomingo2015

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800