Notícies
Publicat el 31.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Festa Major arrenca avui amb una xerrada amb Miquel Calçada organitzada per l'ANC

El periodista va anunciar ahir que deixa el grup Flaix per assumir "responsabilitats de gestió pública"

mikimoto_faldogran

Avui s'inicien el conjunt d'actes recollits al programa de Sant Domingo 2015 i ho fan amb una xerrada organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'Argentona amb el periodista Miquel Calçada com a protagonista. L'objectiu és obrir col·loqui amb els assistents al voltant de la idea "Un país nou, millor per a tothom". L'acte, que tindrà lloc a La Sala, és d'accés és lliure però condicionat a l'aforament. Per aquest motiu l'organització ha previst que es puguin recollir els tiquets prèviament a La Teca i el Tramvia.

L'endemà d'un anunci de canvi de rumb

L'acte tindrà lloc tot just l'endemà que Calçada fes públic un comunicat en el que formalitava la seva desvinculació personal i accionarial de Grup Flaix, empresa que va fundar juntament amb el també periodista Carles Cuní fa 24 anys. Segons el diari ARA, Calçada s'havia allunyat de la gestió del dia a dia de l'empresa i les seves emissores a mesura que anava assumint tasques en l'àmbit públic, com l'organització dels actes commemoratius del Tricentenari de 1714.

En el comunicat fet públic a través de l'Agència Catalana de Notícies, Calçada expressa la seva "previsió de continuar assumint responsabilitats de gestió pública, incompatibles amb la tasca que ha vingut desenvolupant fins ara en l'empresa privada, és el motiu que ha dut Calçada a desvincular-se definitivament del Grup Flaix".

"L'objectiu que m'ha mogut des que tinc ús de raó ha estat contribuir a fer avançar el sobiranisme allà on fos. Ara espero continuar treballant en aquest anhel però des de l'esfera pública", ha declarat Calçada, que anunciarà el seu futur de forma més concreta en les properes setmanes. Calçada es desvincula d'un projecte que es va iniciar l'any 1991 amb una única llicència d'emissió a Terrassa i que, actualment, compta amb 21 llicències arreu de Catalunya i dues ràdios líders en els seus segments respectius. "Crear del no-res una emissora de ràdio ha estat una experiència fabulosa", ha indicat el periodista.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800