Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 21.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Afectacions i canvis en la mobilitat i serveis durant la Festa Major

La celebració de la Festa Major d'Argentona provocarà alguns canvis i alteracions en la mobilitat, el trànsit i també en alguns serveis municipals, especialment en els carrers afectats per activitats com els correfocs, cercaviles o la fira d'artesania. A continuació us detallem els principals canvis:

Parada bus Avgda. Puig i Cadafalch

Així mateix, de l'1 al 6 d'agost, la parada d'autobús ubicada a l'Avinguda Puig i Cadafalch es traslladarà al Pi Gros, i el tram de la carretera en direcció Granollers es realitzarà per la C-60.

Ampliació servei de bus a la nit

L'Ajuntament d'Argentona ha arribat a un acord amb l'empresa de bus per tal d'ampliar el servei de bus les nits del 4 al 7 d'agost. Així s'habilitaran dues sortides fins a Mataró des de la parada instal.lada al Pi Gros, a les 4 i 5:30 hores del matí. D'aquesta manera s'assegura oferir servei de transport públic a tots aquells que vulguin prolongar la festa a Argentona i/o que assisteixen als concerts de Garrinada.

També es reforçarà la línia Argentona-Mataró en la franja de 21 a 23 hores, amb un servei especial que es portarà a terme els següents dies:

  • Dissabte 1 d'agost: Mataró-Argentona 22:10h / Argentona-Mataró 21,22,22:30 i 23 hores
  • Diumenge 2 d'agost: Argentona-Mataró 22, 22:30 i 23 hores
  • Del dilluns 3 d'agost al dijous 6 d'agost: Argentona_mataró 21:20, 22 i 22:30
Aparcament a la C-1415

Pel que fa al trànsit, cal destacar que durant aquest període s'habilitarà una zona d'aparcament vigilat, a la carretera comarcal C-1415, entre la rotonda de les Palmeres i la rotonda de Sant Sebastià.

Afectacions al trànsit

Des de la regidoria de Festes i la Policia Local es recorda que els correfocs, cercaviles i altres espectacles de carrer produiran alguns talls de circulació, així com la prohibició d'estacionament. Per aquest motiu es demana als veïns i veïnes que atenguin a la senyalització excepcional i la informació facilitada sobre el recorregut dels espectacles al programa de Festa Major i d'altres. Consulta els recorreguts dels correfocs i cercaviles al següent enllaç

Amb motiu de la Fira d'Artesania, a l'Avinguda Puig i Cadafalch no s'hi podrà estacionar de l'1 al 6 d'agost i tampoc es podrà circular de l'1 al 3 d'agost a partir de les 15 hores i del 4 al 6 d'agost durant tot el dia.

Canvis en la recollida porta a porta

Durant els dies de la Festa Major, les escombraries es recolliran segons el calendari previst, tot i que a l'Avinguda Puig i Cadafalch, al Carrer Gran, Torres i Bages i Plaça de l'Església l'horari per treure la brossa serà a partir de les 23 h.

També els veïns dels carrers del nucli urbà afectats per l'itinerari dels correfocs dels dies 2,3 i 5 d'agost, per motius de seguretat i evitar incidents amb el foc, hauran de deixar la brossa de la fracció que pertoqui a la porta de casa a partir de la mitjanit. Paral·lelament, en la majoria d'espais on es celebren actes i activitats, trobareu contenidors per a cada tipus de residu. Procureu dipositar-hi separadament la brossa corresponent.

La deixalleria mòbil, que s'instal.la els divendres a la plaça Nova, no prestarà servei durant tot el mes d'agost.

Mercat setmanal al carrer Bernat de Riudemeia

També amb motiu dels preparatius i celebració de la Festa Major, el mercat setmanal que els divendres s'instal·la al centre de la vila, es traslladarà al carrer Bernat de Riudemeia els dies 31 de juliol i 7 d'agost. El mercat mantindrà el seu horari, de les 8:30 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800