Notícies
Publicat el 17.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Biblioteca acull l'exposició "El Maresme: Mirades Nues"

Quatre artistes han presentat un total de set pintures que mostren els paisatges d'Argentona i del Maresme des d'una nova perspectiva.

miradesnuesGRAN

La Biblioteca Municipal acull l'exposició “El Maresme: Mirades Nues”, una mostra dels quadres pintats per Ricard Ruiz, Jordi Matallana, Tere Ollero i Manuel Garcia, membres del Servei de Teràpia Ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme.

El punt de vista de cadascú és diferent i això es veu en els quadres, d'estils molt diversos entre ells. Un dels educadors del Centre, Jordi Blanch, ens va explicar que des del STO Pere Parera, situat al barri del Cros, s'estan incrementant les activitats relacionades amb el centre del poble per tal de crear un vincle més estret amb Argentona. Per això van decidir agafar la càmera i fer fotos a llocs emblemàtics del poble perquè els membres del centre amb més inquietuds artístiques poguessin plasmar la vila a través dels pinzells.

En l'acte d'inauguració hi van assistir membres de la Fundació Maresme i del Centre Pere Parera però també representants de l'Ajuntament d'Argentona com ara la regidora de Serveis Socials Susana López, que veu molt positivament la vinculació entre el poble i la Fundació i assegura que des de l'Ajuntament s'intentarà promoure amb tot el que es pugui.

L'exposició es quedarà a la sala infantil de la biblioteca fins el 23 d'agost però podrà veure des de l'exterior.

També pots escoltar el reportatge al nostre ivoox:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800