Notícies
Publicat el 27.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Compte enrere per la Festa Major 2015
Aquest divendres s'inicia la programació d'actes d'una Festa Major de Sant Domingo amb més propostes i més espectacles al carrer

cartell Festa Major 2015Enguany es fa evident un augment considerable dels espectacles de carrer i les propostes familiars i teatrals. L'avançament al primer cap de setmana de juliol de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona ha donat la possibilitat als organitzadors de la Festa Major d'ubicar moltes activitats a espais públics que tradicionalment ocupava la mostra internacional de ceràmica, com la plaça de l'Església o la plaça de Vendre. A més, can Doro tornarà a ser, per tercer any consecutiu, un altre dels espais de referència de la Festa Major, acollint diversos concerts.

El divendres 31 de juliol es celebraran ja algunes de les propostes d'un extens programa que tindrà actes destacats com la presentació de la nova bèstia de la colla de Diables d'Argentona, el diumenge 2 d'agost. El dilluns 3 es donarà el tret de sortida oficial de la Festa Major amb la repicada de campanes i el llançament de coets. En aquesta jornada també es farà el tradicional pregó, enguany a càrrec de l'escriptor i poeta argentoní, Josep Lladó, i la Nit Boja, que arrencarà amb el correfoc de diables, continuarà amb música a la plaça Nova i es clourà amb les Matinades.

Sant Domingo

El dimarts 4 d'agost, diada de Sant Domingo, esdevindrà un dels dies més intensos d'un programa que vindrà reforçat pels actes tradicionals de la Festa del Càntir, com l'Ofici, la benedicció de les aigües i els càntirs de l'any o el concurs d'aixecada de càntirs.

També aquest dia aixecarà el teló una nova edició de Garrinada, el cicle de concerts i activitats adreçats especialment al públic jove que tindran l'Escola d'Argentona com a principal base d'operacions. Itaca Band, La Senyora Tomassa, Auxili o Ebri Knight seran alguns dels principals grups del cartell d'aquesta edició.

De l'1 al 6 d'agost s'instal.larà la Fira d'Artesania de Festa Major al llarg de l'Avinguda Puig i Cadafalch i novament hi haurà la fira d'atraccions entre l'Avinguda dels Països Catalans i l'aparcament de la zona esportiva municipal Raül Paloma.

Des de la regidoria de Festes es vol agrair la col.laboració i compromís de les entitats argentonines i la comissió de Festes, així com la participació dels voluntaris que contribueixen decididament a la bona organització i èxit de la Festa Major.

Imatge de la Festa Major 2015

La imatge de la Festa Major de Sant Domingo es presenta aquest 2015 carregada de la força cromàtica del color magenta, i una mànega, un dibuix senzill però carregat de simbolisme que uneix l'aigua i el foc, dos elements que estaran ben presents a Argentona al llarg d'aquests dies de diversió i rauxa.

Podeu consultar i descarregar-vos el programa al següent enllaç:

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800