Notícies
Publicat el 03.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso: "Seguiremos trabajando por Argentona"

Entrevista al regidor del Partit Popular a l'Ajuntament d'Argentona

El regidor del Partit Popular d'Argentona, Fran Fragoso, ha passat avui per la ràdio per valorar el ple de juliol. Recordem que, després de les eleccions municipals del 24 de maig, els populars van perdre un dels dos regidors que tenien a l'Ajuntament. Ara Fragoso s'enfronta sol a quatre anys de mandat des de l'oposició. Ha explicat que l'oposició que es planteja seguirà la línia del darrer mandat: "Trabajar, trabajar y trabajar por Argentona. No nos cansaremos", ha sentenciat.  

Pel que fa al ple extraordinari de la setmana vinent, ha avançat que el seu grup votarà en contra dels sous dels nous regidors si es manté la proposta que hi ha sobre la taula. Tot i que no ha explicat quines xifres es proposen, Fragoso diu que el Partit Popular d'Argentona creu que un representant municipal ha de cobrar entre 700 i 800 euros.

Per altra banda, Fragoso valora positivament el funcionament de la piscina municipal tot i que avança que el Partit Popular vol proposar una alternativa perquè evitar, de cara al proper estiu, la saturació que pateix l'equipament.

Escolta l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800