Notícies
Publicat el 03.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Les veus d'Argillà Argentona

Ràdio Argentona ha emès un programa especial durant la inauguració de la fira en què ha donat veu a l'organització, ceramistes, expositors i visitants

directe_fira_faldogran

Ràdio Argentona ha sortit avui al carrer per viure les primeres hores de la Fira Internacional Argillà Argentona. A la Plaça de l'Església hem pogut parlar amb els professors i alumnes de l'escola de ceràmica del Museu del Càntir que han realitzat un taller de torn en viu. 

El matí de divendres també ha servit per establir un primer contacte amb els ceramistes que exposen a la Fira. L'expectació i l'esperança que els canvis que incorpora Argillà Argentona siguin profitosos s'ha instaurat entre ells. 

La Fira Internacional també ha rebut la visita de grups d'esplai com el que ha organitzat l'Associació Nadius. Els monitors han proposat als nens un centre d'interès al voltant del món del càntir i de la ceràmica. El regidor d'Educació, Cultura i Patrimoni, Àngel Puig, també els ha acompanyat. 

inauguració argillà inauguració

A les dotze del migdia s'ha inaugurat l'exposició de fotografies sobre l'obre d'Antoni Comella realitzades pel mateix fill de l'artista. 

Ràdio Argentona ha pogut parlar amb Antoni Comella, ceramista i fotògraf, fill de la figura homenatjada a l'Argillà Argentona d'enguany. 

Mitja hora després de la inauguració de l'exposició de fotografies, s'ha obert la mostra de les peces d'Antoni Comella, un dels més prestigiosos ceramistes del país. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800