Notícies
Publicat el 04.07.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
"Artistes a Cel Obert" aplega 20 artistes per pintar càntirs

El resultat final es podrà veure al Museu del Càntir a partir del 19 de setembre 

"Artistes a Cel Obert" és una associació amb seu a Rupià (Baix Empordà) que té com a objectius difondre i promocionar l'art en totes les seves formes, exposar obres d'artistes, crear espais de comunicació entre persones amb interessos culturals, donar suport a nous creadors i oferir serveis educatius dins l'àmbit artístic.

El repte que avui han dut a terme a la plaça de l'Església és pintar càntirs i ho han fet amb la col·laboració de 20 artistes. Han treballat Núria Efe, Anaïs Mestre, Montse Seró, Montse Pons, David Rosell, Anna Ballesté, Jorge Sarraute, Joan Poch, Octavi Intente, Montse Roldós, Montse Soler, Pilar Aldana, Didi, Josep Maria Torrebella, Pep Camps, Joan Miranda, Juliet Murphy, Marta Trepat, Silvia Bofarull i Lidia Tur.

Més activitats dissabte a la tarda

Durant la tarda també s'ha portat a terme els tallers de ceràmica al torn per a nens i nenes, que han tingut molta acceptació, i un taller de rakú. A partir de les 19h, l'assistència de pública s'ha fet notar a la plaça de l'Església i als carrers del centre del municipi. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800