Notícies
Publicat el 29.06.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argillà, la renovada Fira de Ceràmica s'ha presentat avui en roda de premsa

La Fira de Ceràmica Argillà Argentona estrena noves dates i nou format amb l'objectiu d'arribar a nous públics.  Aquesta fira, que aplegarà 90 expositors d'arreu d'Europa, ha passat a anomenar-se Argillà, tindrà una ubicació més cèntrica i comptarà amb un espai de dinamització organitzat per l'Associació de Ceramistes de Catalunya.

Els canvis s'han fet per aconseguir dos objectius. El primer és per aconseguir més i millors expositors. Un objectiu que ja s'ha aconseguit perquè s'ha passat de 70 artesans ceramistes l'any passat als 85 d'enguany. Pel que fa a la procedència, els artesans i artistes són de Catalunya, de la resta del territori espanyol i d'arreu d'Europa. L'altre propòsit és arribar a diferents públics com poden ser arquitectes, interioristes i col•leccionistes d'art a més del públic de sempre.

La fira es complementarà amb una exposició de ceràmiques d'Antoni Cumella al Museu de Càntir, una amb les fotografies del seu fill Toni Cumella a la Casa Gòtica, projeccions de vídeos sobre ceràmica i altres activitats com concerts i tallers per a tots els públics.

La Fira Argillà se celebrarà aquest cap de setmana a Argentona, en concret els dies 3, 4 i 5 de juliol

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800