Esports
Esports
Mulla't per l'esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltipleEl proper diumenge 12 de juliol Argentona se suma a la campanya solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple. La regidoria d'Esports anima a la ciutadania a que s'acosti fins a la nova piscina municipal per nedar uns metres en favor de la fundació que lluita contra aquesta malaltia i que participi també en el salt col·lectiu a l'aigua que es realitzarà a les 12 del migdia.

El Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple i pretén que un dia a l'any tothom pugui mostrar la solidaritat vers les persones que pateixen aquesta malaltia amb un petit gest com és mullar-se a les piscines que participen a la campanya.

Més de 600 piscines de tot Catalunya se solidaritzen activament cada any amb el Mulla't i ho fan organitzant activitats lúdiques i festives. A més, voluntaris del Mulla't col·laboren perquè al migdia  tothom es llanci alhora a la piscina i durant tot el dia venen marxandatge del Mulla't. Es calcula que a Catalunya cada any es banyen més de 70.000 persones per l'esclerosi múltiple.

El Mulla't ha permès donar a conèixer i sensibilitzar la societat respecte a l'esclerosi múltiple. A més, les persones amb EM valoren especialment el Mulla't perquè senten reconeguda una malaltia que molts cops és invisible. Aquesta campanya és un dels pilars que permet el funcionament de serveis que ofereix la Fundació.

Per a més informació pots visitar el web de la Fundació Esclerosi Múltiple www.fem.es

Diumenge
12
juliol
2015
Lloc Piscina municipal
Organitza Regidoria d'Esports i Fundació per l'esclerosi múltiple
Tipus d'acte Esports
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800