Notícies
Publicat el 22.05.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Fira de Ceràmica i Terrissa es denominarà Argillà Argentona

fira ceràmicaLa Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona, que enguany estrena dates i es trasllada al primer cap de setmana de juliol, passa a anomenar-se Argillà Argentona. Fira Internacional de Ceràmica d'Argentona, una marca que unifica tres fires de ceràmica importants d'Europa: Argillà Faenza, Argilla Aubagne i, des d'ara, també la cita argentonina. Totes tres ciutats son sòcies d'un projecte comú europeu, promogut per l'Agrupació Europea de Ciutats de la Ceràmica (AEuCC), i de la xarxa de fires de ceràmica Arginet.

El canvi de nom també vol significar la separació de la Fira de ceràmica de la Festa del Càntir, que continuarà celebrant-se el 4 d'agost, coincidint amb la diada de Sant Domènec i la Festa Major d'Argentona.

Més participació i qualitat dels expositors

La decisió de canviar les dates de la Fira de l'agost al primer cap de setmana de juliol - aquest 2015 serà divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de juliol - ha suposat un important increment de les sol•licituds de participació, ja que aquestes noves dates no coincideixen amb altres fires importants de ceràmica de l'Estat Espanyol i d'Europa. S'ha assolit així un dels principals objectius: l'increment dels participants, una major presència internacional i una millora en la qualitat dels productes ceràmics. Dels 82 expositors de l'any 2013 i dels 70 del 2014, la participació per a aquest 2015 s'eleva a 90, essent l'edició en que la fira tindrà més participants i de més variada procedència geogràfica:Catalunya, Espanya, Portugal, Itàlia, França, Alemanya, Polònia, Holanda, Regne Unit, Rússia i Marroc.

Amb aquest canvi també es confia en augmentar el nombre de públic i atraure, a més del públic general, un segment de públic més professional: arquitectes, dissenyadors, interioristes o col•leccionistes d'art.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800