Notícies
Publicat el 07.05.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ràdio Argentona ofereix una programació especial per seguir les eleccions municipals

El "Debat de Candidats", a La Sala, serà l'acte central que oferirà l'emissora (Dijous 21,a les 20h)

la_sala_faldogran

imatge_cartellRàdio Argentona seguirà el dia a dia de la campanya electoral que arrenca avui a les dotze de la nit. Les entrevistes als nou candidats que opten a l'alcaldia i els blocs informatius dedicats als diari de campanya seran els espais que es podran escoltar cada dia a la sintonia del 104.6. L'ordre de les entrevistes serà el següent:

  • 8 de maig, Jaume Uribe (Som del Poble)
  • 11 de maig, Míriam Esteve (Plataforma per Catalunya)
  • 12 de maig, Fèlix Rosa (Agrupació d'Argentona)
  • 13 de maig, Àngel Puig (ICV)
  • 14 de maig, Ferran Armengol (ERC)
  • 15 de maig, Eudald Calvo (CUP)
  • 18 de maig, Fran Fragoso (PP)
  • 19 de maig, Salvador Casas (PSC)
  • 20 de maig, Pep Masó (Tots per Argentona)

Però, el plat fort de la cobertura serà, sens dubte, el "Debat de Candidats", un acte públic que se celebrarà el dijous 21 de maig, a les vuit del vespre, a La Sala d'Argentona.

En aquesta ocasió la programació també presenta una novetat, es tracta de la "Tertúlia dels Números 2" que es podrà escoltar el divendres, 15 de maig, a les sis de la tarda, en l'horari habitual de "La Tertúlia Política".

Finalment, el diumenge 24 de maig, dia de les eleccions l'equip de Ràdio Argentona seguirà l'obertura dels col·legis electorals i l'ambient entre la ciutadania. Però no serà fins a mitja hora abans de l'obertura dels col·legis, a les 19:30 h, quan començarà un programa especial, que es realitzarà al carrer, just davant de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament, en el que es farà un resum del dia, s'aniran oferint els resultats i, finalment, les entrevistes amb els candidats de cada formació. 

Tots aquests programes es podran seguir a través de Ràdio Argentona, www.argentonacomunicacio.cat, www.youtube.com/radioargentona i els perfils a facebook i twitter de Ràdio Argentona

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800