Notícies
Publicat el 30.03.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Xerrada a les entitats i associacions sobre fiscalitat

xerradafiscalitatEl passat dijous representants d'una quarantena de representants de les entitats d'Argentona van assistir a la xerrada sobre fiscalitat organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

Després dels canvis i rectificacions en la normativa, l'acte tenia com a objectiu traslladar d'una manera clara i senzilla als representants de les entitats sense ànim de lucre els principals aspectes de la legislació, les obligacions fiscals, així com els tipus d'impostos i declaracions d'ingressos.

La sessió, que va anar a càrrec del gestor Roger Santiago, va generar consultes i qüestions dels representants de les entitats. Santiago els va recordar que, amb la marxa enrera per part d'Hisenda d'algunes de les propostes que havia plantejat fa uns mesos, la legislació en relació a les entitats sense finalitat lucrativa no ha variat massa des de l'any 1992.

Al següent enllaç trobareu una petita guia informativa sobre la fiscalitat per a les entitats i associacions facilitada durant la sessió.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800