Notícies
Publicat el 03.03.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Comença el compte enrere

El PSC presenta el candidat acompanyat de l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Per la seva banda, la CUP i Tots x Argentona convoquen assemblees per fer la llista

urna

 

Manquen menys de tres mesos per la celebració de les eleccions municipals del 24 de maig i ja es comencen a perfilar les candidatures argentonines que es presentaran als comicis.

psc_logo_faldopetit

Aquest proper divendres, 6 de març, el PSC d'Argentona presenta el seu alcaldable, l'actual cap de llista Salvador Casas, en un acte públic a la Sala d'Actes de l'Ajuntament (divendres, 19:30 hores). Casas estarà acompanyat de Jordi Hereu, ex-alcalde de Barcelona. Amb aquesta serà la tercera vegada que el candidat socialista opta a l'alcaldia d'Argentona. Actualment el PSC compta amb dos regidors, el mateix Casas i Susana López.

cup_assemblea

assemblea txa



Assemblees obertes

Tots per Argentona i la CUP també perfilaran les respectives llistes electorals que proposaran. La CUP celebra assemblea oberta aquest dijous, al Casal Popular El Xargall (C/ Sant Julià número 2 a les 19:30 h). A banda de les característiques que ha d'incloure la la llista, també es debatrà el codi ètic de la formació.



Per la seva banda, Tots per Argentona convoca assemblea oberta el diumenge al Saló de Pedra (12 h). La formació tornarà a concórrer als comicis amb la forma d'agrupació d'electors i diumenge portarà a debat i validació el programa electoral i la proposta de candidatura.  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800