Notícies
Publicat el 06.02.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obres de millora a la carretera de Vilassar

crta. VilassarDesprés que l'Ajuntament d'Argentona sol·licités a la Diputació de Barcelona l'estudi per a  la implantació de mesures destinades a la moderació del trànsit i a la reducció de la velocitat de la travessera de la carretera de Vilassar B-502, la Gerència de Serveis i Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona va redactar una proposta d'actuacions, que s'han iniciat aquesta mateixa setmana.

La Diputació ha iniciat les obres contemplades a l'esmentada proposta, amb l'objectiu de millorar de la regulació del trànsit i la seguretat dels usuaris.

Amb la premissa d'independitzar, dins del possible, els itineraris del trànsit rodat i de vianant i tenint en compte l'itinerari escolar existent, es trasllada el pas de vianants de la rotonda del Sant Crist a l´àmbit de la cruïlla de l'avinguda de Nostra Senyora de Montserrat, la qual passarà a ser una plataforma elevada. Aquesta mesura aconseguirà millorar l'evacuació del trànsit rodat de l'avinguda dels Països Catalans i augmentarà la seguretat dels usuaris.

També s'executen dos passos de vianants nous, un al creuament amb el Passeig de Marina Julià i un altre a prop de la cruïlla amb el carrer de Rafael Casanova, aquest últim elevat.  

Aquestes millores comportaran el reforç de la senyalització vertical i horitzontal de la travessera i la implantació de la porta d'entrada de la mateixa a partir de la cruïlla amb el carrer de Bellavista.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800