Notícies
Publicat el 22.01.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La mediació explicada als joves

La Defensora del Vilatà organitza una xerrada en el marc del Dia Europeu de la Mediació

merce_balasch_faldogran

El 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l'aprovació, per part del Consell de Ministres Europeu, de la 1a recomanació sobre mediació familiar. El Departament de Justícia, juntament amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Col•legi d'Advocats de Catalunya, el Col•legi d'Administradors de Finques, l'Associació Catalana pel Desenvolupament de la Mediació i l'Arbitratge i el Grup Europeu de Magistrats per la Mediació han organitzat per a aquest dia, amb la col•laboració de més de 30 institucions,  tot un seguit d'activitats per donar a conèixer la mediació.

Coincidint amb la data, ahir al migdia va tenir lloc, al Saló de Pedra d'Argentona, una xerrada en el marc del Dia Europeu de la Mediació, sota el títol: "Explicar, escoltar i entendre'ns: La mediació en diferents àmbits".

La conferència, adreçada a professors i joves de primer de batxillerat de l'institut d'Argentona, la va impartir la defensora del vilatà d'Argentona, Mercè Balasch.

A l'acte també hi van participar, a més dels joves i la Defensora del Vilatà, professors de l'institut, regidors i el jutge de Pau, Jordi Garcia Flamerich.

jornada_mediacio_faldointerior

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800