Notícies
Publicat el 22.01.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Vador Casas (PSC): "Hem obert totes les portes per permetre participar al Pla General"

Recorda que la participació encara no està tancada i insta la ciutadania a assistir a la sessió del 29 de gener (Saló de Pedra, 19:30 h)

vador_casas_faldogran

El cap de llista del PSC d'Argentona, Vador Casas, considera un gran èxit l'aprovació inicial del nou Pla General. A Casas, regidor de participació, li hauria agradat més unanimitat per part dels grups i més participació per part de la ciutadania, però no amaga la seva satisfacció al voltant del balanç global "estic molt satisfet, el volum de participació és superior a les cinc-centes persones", una xifra que, segons l'equip redactor del POUM s'assoleix difícilment en municipis de les mateixes dimensions d'Argentona.

Casas ha recordat que la participació encara no està tancada i ha convidat a la ciutadania a assistir a la xerrada que tindrà lloc al Saló de Pedra, el 29 de gener, en la que es donarà a conèixer les principals línies estratègiques del pla i, també, s'explicarà com s'han de presentar les alegacions, en cas que es vulgui. 

Per altra banda, sobre l'avançament electoral anunciat la setmana passada i la seva afectació sobre els comicis locals del maig, Casa creu que no s'haurien de barrejar debats. A més, es pregunta si la resta de grups d'Argentona poden permetre's no pactar amb el PSC. 

Escolta l'entrevista sencera: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800