Cultura i Festes
Literatura
Presentació llibre "El futur esperant" d'Esteve Pagès
Primera novel·la de l'argentoní
Després d'un any viatjant per diversos països de Llatinoamèrica, l'Esteve troba l'impuls definitiu per construir una història que barreja realitat i ficció, sentiments i reflexions, a través d'una narració que pendula constantment de les preguntes més universals a les sensacions més íntimes.

A la presentació hi assistiran l'autor, Esteve Pagès, i Aureli Vázquez, periodista, escriptor i fundador d'Espai Literari.

futuresperant

Sinopsi de El futur esperant:

Amb el neguit dels aventurers i la determinació dels exploradors, la Desi i en Martí inicien un inusual viatge per Llatinoamèrica. Serà una aventura que els portarà a conèixer realitats diferents i formes de vida alternatives, extremadament allunyades de la nostra. Però serà, alhora, un viatge a la recerca de nous valors i de preguntes sense resposta, un viatge interior que sacsejarà el seu present rescatant del passat un fet llargament postergat. Els dos protagonistes ens guiaran en una recerca apassionant, plena d'obstacles, que ens permetrà endinsar-nos en aldees desconegudes d'Argentina, Xile, Bolívia o Paraguai. Lluny dels circuits turístics i la indústria de les experiències previsibles, El futur esperant és un relat real, colpidor, on l´única regla escrita és que tot és incert. Més informació al blog de l'autor: http://estevepages.blogspot.com.es/

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
Divendres
30
gener
2015
19:30h
Lloc Saló de Pedra
Adreça C. Gran, 61
Hora 19.30 h
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800