Notícies
Publicat el 09.03.2015
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Vols formar part del Consell de la Vila?
La regidoria de Participació Ciutadana ha iniciat el procés de renovació del Consell de la Vila d'Argentona, òrgan màxim de participació ciutadana municipal en què hi prenen part les entitats i associacions locals, veïns a títol individual i representants dels grups polítics municipals.

conselldelavilaEl primer Consell de la Vila es va constituir a principis de l'any 2012 i, tal i com fixa el reglament de Participació Ciutadana municipal, s'ha de renovar cada tres anys. L’òrgan consta d'una vintena de representants de les entitats locals, 15 veïns del municipi i un membre de cada formació política amb representació a l'Ajutnament.

La intenció és que el nou Consell pugui constituir-se durant les properes setmanes i per aquesta raó es convida a tots aquells ciutadans i ciutadanes interessats a participar-hi a que facin la seva inscripció al Registre Ciutadà, enviant un correu electrònic a participacio@argentona.cat amb el nom i cognoms, e-mail i telèfon de contacte, trucant al 937974900 o adreçant-vos a l'Ajuntament d'Argentona (c/ Ramon Par, 1).


Quines funcions té el Consell de la Vila?

El Consell de la Vila té com a principals objectius el seguiment del pla d'actuació municipal i l'impuls de processos i programes de participació ciutadana, així com debatre i proposar assumptes d'interès general per a la ciutadania. Aquest òrgan es reuneix de manera ordinària un cop a l'any i compta amb una Comissió Permanent integrada per alguns dels membres del Consell que s'encarrega de l'elaboració de les propostes i dotar de continguts al Consell de la Vila.

En les properes setmanes es portaran a terme també diverses sessions dels diversos Consells sectorials i reunions amb les entitats per tal de renovar els càrrecs dels representants de les associacions locals.

Per a més informació podeu visitar la secció Participació Ciutadana d'aquest web

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800