Notícies
Publicat el 15.12.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona recull 5.830 euros aquest cap de setmana per la Marató de TV3



publicmaratoArgentona és un municipi solidari i ahir ho va tornar a demostrar amb el seguit d'activitats organitzades per entitats, ajuntaments i associacions per recaptar diners per la Marató de TV3.

Argentona per la Independència, sectorial de l'ANC, va aprofitar l'escenari que l'Argentona es Mou havia preparat a la plaça de Vendre, en el marc de la campanya "Enganxa't al cor", durant la 2a edició de Botigues al carrer, per fer pública la solidaritat dels argentonins i argentonines que es van acostar a col·laborar. El sorteig de les urnes que es van fer servir pel 9N entre els argentonins va recaptar 400 euros. Per la seva banda Argentona es Mou va recollir 390 euros.

La regidoria d'esports va organitzar una caminada popular que va recaptar 162 euros. L'Ajuntament també va aportar-hi la recaptació de les entrades del concert de Santa Cecília que es va celebrar fa un parell de setmanes a La Sala. En total es van recollir 548,70 euros.

Per la seva banda, els Nats del 55 han recaptat 4.330 euros amb les seves activitats com el Sorteig Solidari i la cantada de Nadales a Baró de Viver.

Aquests són els principals actes d'aquest cap de setmana però els propers dies n'hi ha d'altres organitzats que també sumaran al marcador particular d'Argentona que és de 5.830 euros

Foto: Ràdio Argentona va organitzar divendres un programa especial, des del casal d'avis, sobre les malalties del cor amb metges de l'ABS d'Argentona i de l'Hospital de Mataró. 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800