Notícies
Publicat el 25.11.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona enllesteix un protocol per actuar en casos de violència de gènere

Avui es commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

faldo_raularodona_violencia_dona

Avui, 25 de novembre, es commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones. L'efemèride coincideix amb la imminent aprovació del protocol amb què es dotarà l'Ajuntament d'Argentona per tal de fer front a la violència de gènere. Aquest document s'ha elaborat amb la participació, entre d'altres, de tècnics municipals, forces de seguretat i, també, amb la participació de Càritas i Creu Roja, les dues entitats que atenen directament les diverses problemàtiques socials.

Per altra banda, Ràdio Argentona ha dedicat una taula rodona, aquest dilluns, al Dia Internacional contra la Violència envers les dones. Enguany aquesta jornada vol dedicar especial atenció al col·lectiu de la gent gran i dels discapacitats. Per abordar aquest tema i explicar quina és la realitat quotidiana, l'emissora municipal ha comptat amb la participació de la regidora de Susana López, regidora de Benestar Social i Igualtat; Nina González, tècnic d'Igualtat; Helena Fernández, treballadora social de l'ABS Argentona; Pep Valentí, president de la secció local de Creu Roja; i Carme Calafell, membre de Càritas Argentona.  

El consistori ha organitzat un bon nombre d'activitats relacionades amb el Dia Internacional contra la violència envers les dones que pots consultar aquí:

 Activitats per a commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les DonesEditar document 30623

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800