Notícies
Publicat el 28.10.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La tradició de portar flors als difunts continua viva
Els floristes argentonins enllesteixen encàrrecs pel cap de setmana

Núria Montassell explica que els crisantems és una de les flors més demanades    Marc Cram creu que la tradició es manté a Argentona perquè és un poble petit

La Núria Montasell i en Marc Cram, els floristes d'Argentona, treballen aquesta setmana per preparar els encàrrecs per Tots Sants. Una diada tradicional cristiana molt arrelada a països com el nostre que també se celebra a França i a Portugal. La Núria Montasell explica que "les incineracions han fet baixar el volum de feina però encara és un dia assenyalat" i en la mateix línia parla Marc Cram que "al ser un poble encara es manté la tradició".

Pel que fa al tipus de flor, tant Cram com Montasell coincideixen en dir que predomina la natural en totes les varietats, ja sigui el típic crisantem com el clavell, la rosa o d'altres varietats. Pel que fa a la flor artificial, destaquen que la seva, tot i ser més cara, és de més qualitat que la que es pot trobar a d'altres establiments multiproducte.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, els horaris d'obertura dels cementiris municipals s'amplien. El cementiri municipal antic està obert de 8h a 19h des del 29 d'octubre fins al 2 de novembre. Pel que fa al cementiri de la Vall de Clarà, està obert del 30 d'octubre fins al 2 de novembre, de 8h a 19h.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800