Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Comencen les Jornades Gastronòmiques del Bolet

Fins al 30 de novembre, 18 municipis de la comarca proposen als seus ciutadans i visitants acostar-se als valors culinaris del bolet. El Bolet, estarà present a una quarantena de restaurants i establiments alimentaris.

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme han editat el fullet promocional en el qual es poden veure les propostes gastronòmiques dels establiments participants. A més, hi podeu trobar 5 receptes facilitades pels restaurants L'Orquestra (Argentona), El Celler (Argentona), Can Baladia (Argentona), Fonda Marina (Montgat) i la dels senyors Josep Guàrdia i Joan Mestres (Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt). Els municipis participants són: Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta,Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt , Vilassar de Mar, l'enòleg Oriol Artigas i el sommelier Carlos Puñet.


Per més informació podeu consultar el díptic informatiu d'aquestes jornades, que inclou els restaurants i establiments col.laboradors als municipis de la comarca. Cliqueu sobre la imatge

PORTADA BOLET

Informació publicada el 24 d'octubre de 2014

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: