Notícies
Publicat el 06.10.2014
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Lluís Homar prepara a La Sala d'Argentona l'espectacle Terra Baixa

lluishomarEl popular actor i productor Lluís Homar  i Bitó Produccions realitzaran una residència a La Sala d'Argentona del 13 al 24 d'octubre per a preparar el seu nou espectacle, una adaptació de Terra Baixa que es presentarà al novembre al Teatre Auditori a Girona en el marc del Festival Temporada Alta.

Abans, el dissabte 25 d'octubre a les 21 hores, Lluís Homar farà a La Sala la pre-estrena d'aquesta obra en què interpreta tots els papers del clàssic de Guimerà, sota la direcció de Pau Miró.

Terra Baixa, una de les obres més conegudes del poeta i dramaturg Àngel Guimerà ha estat una referència per a Lluís Homar al llarg de la seva vida. Després de fer l'obra de Guimerà als 16 anys va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l'hem de situar al 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver. Ara Homar assumeix els papers de l'obra sol a l'escenari: ja no tan sols l'ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó també la Marta i fins i tot l'amo Sebastià, és a dir, la Caputxeta i el Llop alhora. Pau Miró concentra en un actor la universalitat del clàssic català.

Les entrades de la pre-estrena a La Sala d'Argentona es posaran a la venda de manera anticipada a partir del 20 d'octubre a l'Ajuntament d'Argentona i a través del web www.quedat.cat, i a taquilla una hora abans de l'espectacle, al preu de 5 euros l'entrada anticipada i 6 euros a taquilla.

Fitxa artística

Terra Baixa d’Àngel Guimerà
Direcció: Pau Miró
Adjunt a la direcció: Oscar Valsecchi
Adaptació: Pau Miró i Lluís Homar
Intèrpret: Lluís Homar
Escenografia i vestuari: Lluc Castells
Composició musical: Sílvia Pérez Cruz
Il•luminació: Xavier Albertí
So: Damien Bazin
Producció: Temporada Alta 2014 / El Canal i Lluís Homar

VIDEO. Estrena 23a edició Temporada Alta, amb Lluís Homar. Els Matins de TV3

 

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800