Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Jornades gastronòmiques del Calamarenys

Fins el 26 d'octubre, 12 municipis de la comarca proposen als seus ciutadans i visitants acostar-se als valors culinaris del calamar. El Calamarenys, que celebra ja les seves dinovenes jornades gastronòmiques, estarà present a una quarantena de restaurants i establiments alimentaris.

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme han editat el fullet promocional en el qual es poden veure les propostes gastronòmiques dels establiments participants i el programa especial d'activitats paral·leles que ha organitzat Arenys de Mar a l'entorn d'aquestes Jornades del Calamarenys. A més, hi podeu trobar 4 receptes facilitades pels restaurants L'Orquestra (Argentona), El Celler (Argentona), La Musa Bistrot (Calella) i La Peixateria (Calella). Els municipis participants són: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar i Vilassar de Mar.

Per més informació podeu consultar el díptic informatiu d'aquestes jornades, que inclou els restaurants i establiments col.laboradors als municipis de la comarca. Cliqueu sobre la imatge

portada calamarenys

Informació publicada el 3 d'octubre de 2014

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: