Notícies
Publicat el 02.08.2014
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa comença amb força
Hi ha expositors de França, Croàcia, Holanda, Anglaterra, Portugal i de diferents punts de Catalunya i Espanya

Avui s'ha donat el tret de sortida a la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona, la més important de Catalunya pel que fa al nombre i a la qualitat dels expositors. Enguany hi ha expositors d'Itàlia, Àustria, França, Regne Unit, Holanda i Croàcia, entre d'altres. Durant el recorregut es poden trobar ceràmiques tradicionals amb estris de cuina, ceràmica antiga i reproduccions artesanals així com expositors que mostren la seva ceràmica artística.

Els ceramistes Hanibal Salvaro, de Croàcia, i l'austríaca, Gundi Dietz, són els artistes que exposen a Argentona en motiu de la celebració de la 64ª Festa del Càntir i la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa.
Dos convidats d'honor que han pogut venir gràcies a la participació d'ARgentona a la xarxa europea Arginet. Altres activitats culturals són la 10 mostra de cinema sobre ceràmica que gira al voltant de xina i japó, també hi ha la demostració del terrisser empodanès Josep Matés, concurs de torn i tallers de fang pels més petits.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800