Notícies
Publicat el 21.01.2008
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Antoni Soy nou president d'ERC de Mataró
Antoni Soy s'ha convertit en el nou president d'ERC de Mataró després d'obtenir un 83% del suport de la militància en l'assemblea que va tenir lloc divendres dia 18.

AlcaldeAntoni Soy s'ha convertit en nou president d'ERC de Mataró després d'obtenir un 83% del suport de la militància en l'assemblea que va tenir lloc divendres dia 18. L'ex-alcalde d'Argentona es marca com a objectiu augmentar en dos anys els militants de la formació que actualment compta amb una setantena d'afiliats i obrir el partit a l'exterior i a l'interior. Antoni Soy ha descartat “absolutament” que hagi accedit al càrrec per encapçalar una futura candidatura d'ERC a Mataró. En la nova executiva hi ha els regidors Sergi Penedès i Francesc Teixidó i l'antic president Jordi Galdón, que marquen una línia de continuïtat.
Reaccions a Argentona

Des d'Argentona la notícia s'ha rebut sense sorpreses. La portaveu i cap de llista de l'Entesa, Esther Merino, ja era coneixedora de la notícia però no ha volgut fer declaracions. Tampoc s'han volgut pronunciar des de la secció local d'Esquerra Republicana. També estaven al corrent de la notícia i han recordat que quan Soy era alcalde d'Argentona ja era membre de la secció local d'esquerra de Mataró.

Per altra banda, Antoni Soy va ser aquest cap de setmana a Mataró en qualitat de secretari d'Indústria i Empresa de la Generalitat per conèixer de primera mà la situació econòmica del Maresme. Soy es va reunir amb representants sindicals i amb els empresaris. Va explicar que "és important saber què pensen i què demanen a l'administració els diversos agents econòmics del món empresarial i industrial". Antoni Soy va destacar el fet que "la Generalitat s'ofereix a les empreses per fer les gestions que calgui" i va assegurar que aquest és el missatge que havia transmès als agents socials amb què s'havia reunit.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800