Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Pāgines
Consell de Cultura i Festes
Quč és el Consell de Cultura i Festes?

L'ārea de cultura fomenta la participaciķ ciutadana de totes les activitats de la seva competčncia, tant a nivell d'organitzaciķ com a nivell d'usuaris. Des del punt de vista de l'organitzaciķ es procura que totes les activitats festives s'organitzin a través d'una comissiķ elegida a l’efecte.

Al consell de Cultura i Festes s’informa als i a les assistents de tota l’activitat cultural i festiva de l’Ajuntament d’Argentona. Es recullen les seves propostes per tal de valorar-ne la possible aplicaciķ en un futur.

Membres

El Consell de Cultura i Festes estā presidit pel Regidor de Cultura i el de Festes. Les convocatōries s’envien automāticament a tots els veīns i veīnes relacionats i relacionades amb la cultura, festes i patrimoni.

Periodicitat de les reunions

Es convoca dues vegades a l’any, cada sis mesos.

Renovaciķ

Qualsevol persona interessada en formar-ne part pot enviar un correu electrōnic a areacultura@argentona.cat.

Difusiķ prčvia de les reunions

S’informa de les reunions del Consell de Patrimoni mitjanįant l’agenda del web municipal i a través de la pāgina de Facebook de Cultura i Festes d’Argentona. Les sessions se celebren a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Argentona o al Salķ de Plens de l’Antic Ajuntament.

*Si vols posar-te en contacte amb el Consell de Cultura i Festes per traslladar algun suggeriment o qüestiķ, envia un correu electrōnic a areacultura@argentona.cat.

T'ha estat útil aquesta informaciķ?  Sí  No