Ajuntament d'Argentona

El Treball del Grup Motor arriba ara al final  de la fase de Diagnòsis.

Al llarg d'aquest mesos de treball s'han fet formació, tallers, marxes exploratòries i reunions de treball amb el grup motor que ha estat conformat per la representació de la pròpia ciutadania, el jovent de l'INS, entitats de la Vila, a més dels agents de tos els serveis que  tenen un paper important.  . llibret sexisme

L'objectiu d'aquesta fase, iniciada a principis del 2018 ha estat tenir un millor coneixement i obrir el Protocol a una major participació per poder actuar de forma col.lectiva davant de les situacions de sexisme, així  com  d'aquelles situacions i espais que generen por i  inseguretat.

Al llarg d'aquest procés s'han recollit noves propostes, les quals, ampliaran les que tenim actualment  recolides en el  Protocol vigent. A més també s'establirà una estratègia per a la implementació de les accions.  

El Regidor d'Igualtat, Àngel Puig , la regidora d'Urbanisme, Mobilitat, Habitatge i Medi Ambient, Aina Gómez, i el regidor d'Espai Públic i Obres, Pere Móra, assistiran a la reunió.

Dimecres
16
maig
2018
10:30h
Lloc Sala d'actes de l'Ajuntament
Hora 10.30 h
Durada 1:30 hores
Organitza Ajuntament d'Argentona
Preu gratuït
Tipus d'acte Agenda institucional