Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Agenda institucional
Reuniķ Grup Motor del Protocol contra les agressions sexistes d'Argentona
Sessiķ de tancament de la fase de diagnōstic

El Treball del Grup Motor arriba ara al final  de la fase de Diagnōsis.

Al llarg d'aquest mesos de treball s'han fet formaciķ, tallers, marxes exploratōries i reunions de treball amb el grup motor que ha estat conformat per la representaciķ de la prōpia ciutadania, el jovent de l'INS, entitats de la Vila, a més dels agents de tos els serveis que  tenen un paper important.  . llibret sexisme

L'objectiu d'aquesta fase, iniciada a principis del 2018 ha estat tenir un millor coneixement i obrir el Protocol a una major participaciķ per poder actuar de forma col.lectiva davant de les situacions de sexisme, així  com  d'aquelles situacions i espais que generen por i  inseguretat.

Al llarg d'aquest procés s'han recollit noves propostes, les quals, ampliaran les que tenim actualment  recolides en el  Protocol vigent. A més també s'establirā una estratčgia per a la implementaciķ de les accions.  

El Regidor d'Igualtat, Āngel Puig , la regidora d'Urbanisme, Mobilitat, Habitatge i Medi Ambient, Aina Gķmez, i el regidor d'Espai Públic i Obres, Pere Mķra, assistiran a la reuniķ.

 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Dimecres
16
maig
2018
10:30h
Lloc: Sala d'actes de l'Ajuntament
Hora: 10.30 h
Durada: 1:30 hores
Ho organitza: Ajuntament d'Argentona
Preu: gratuīt
Tipus d'acte: Agenda institucional