Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 26.04.2011
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El dilluns 2 de maig s'obre el registre de sol.licitants per accedir a habitatge de protecció oficial
L'Ajuntament d'Argentona obrirà a partir del proper dilluns 2 de maig el registre de sol.licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial (HPO) que permetrà a totes aquelles persones interessades i que compleixin els requisits necessaris poder participar en els procediments d'adjudicació de vivenda protegida al municipi.

Es tracta d'un cens públic i informatitzat que permetrà gestionar de manera eficient i transparent el procés d'adjudicació i transmissió d'habitatges de protecció oficial. La inscripció en aquest registre serà condició indispensable per optar als HPO, tot i que també es deixa clar que la inclusió en aquest registre no suposarà l'adjudicació automàtica de cap habitatge. 

Poden accedir a aquest registre tots aquells ciutadans majors de 18 anys que acreditin l'empadronament al municipi, així com aquells que hagin estat empadronats un mínim de 15 anys continuats a Argentona, i que a l'actualitat no viuen a la vila.

Model de sol.licitud

Tots aquells interessats podran obtenir a partir del 2 de maig el model de sol.licitud a l'Àrea de Serveis Territorials de la Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament d'Argentona. També es podrà descarregar al web municipal www.argentona.cat. Per poder lliurar la sol.licitud i la documentació necessària, caldrà concertar prèviament una visita als Serveis Territorials.

En aquests moments hi ha previstes cinc promocions d'habitatge amb protecció oficial a Argentona, dues d'elles d'iniciativa privada, a l'Àrea Residencial Estratègica del Barri de Sant Miquel del Cros i a El Collell; i tres de titularitat pública, als carrers 2 de maig i Ronda Llevant, Can Serra de Lladó i Forn d'en Guardià.

L'Ajuntament ha començat a distribuir aquesta setmana uns tríptics informatius per comerços, establiments i principals punts de trobada de la vila. Per a més detalls sobre les condicions i requisits del Registre de Sol.licitants d'HPO podeu consultar el reglament que trobareu al web de l'Ajuntament d'Argentona, a la secció ordenances i reglaments.

Horari de visites, informació i consultes Serveis Territorials Ajuntament d'Argentona:

De dilluns a divendres, de 2/4 de 10 a 12 del migdia i de 2/4 de 3 a 4 de la tarda.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800