Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 08.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Susana López (PSC): 'No estem aquí per posar pals a les rodes, l'oposició és important i necessària'
La regidora socialista ha explicat les mocions del seu grup, en el seu torn d'anàlisi del ple d'octubre
susana_lopez_octubre

Avui Ràdio Argentona ha iniciat la Roda Política d'anàlisis del ple d'octubre. La primera entrevista, enregistrada telemàticament, ha estat amb la cap de llista del PSC, Susana López. Per ordre de representativitat, el primer torn d'entrevista és per al regidor Fran Fragoso, però la realització de la seva entrevista no ha estat possible per motius personals.

Pel que fa a l'anàlisi del ple que ha fet la regidora socialista, un cop més López lamenta la manca de sintonia entre govern i oposició. Una manca de sintonia que es va evidenciar en la votació d'algunes mocions que van tirar endavant malgrat el vot contrari del govern. Va ser el cas de la que va presentar el PSC per lluitar contra les ocupacions d'habitatges d'origen criminal. Els socialistes van voler fer una diferència expressa entre les ocupacions gestionades per màfies i les que responen a situacions de vulnerabilitat. El govern, en canvi, va voler centrar la discussió en l'ocupació en general, fet que va provocar que els arguments d'uns i altres no es trobessin. Avui López aclaria que l'objectu de la moció era demanar a les altres administracions que proporcionin els recursos necessaris als ajuntmanets per fer front a aquesta problemàtica. 

També va prosperar la moció presentada per Tots per Argentona en la que la formació va reprovar la gestió de la Regidoria de Mitjans de Comunicació. Els socialistes van donar-hi suport i avui Susana López ha volgut aclarir que la crítica se centrava en l'àmbit polític. "Hi ha una tasca que ha de fer la regidora de mitjans que no s'ha fet. No es convoquen consells, no es contesten cartes entrades per registres i no es vetlla perquè els treballadors tinguin les condicions laborals, d'espai i econòmiques que haurien de tenir". 

Els partits es tornaran a veure les cares en sessió plenària d'aquí a un mes, al ple de novembre. Susana López assegura que no hi seran per posar pals a les rodes, sinó per treballar pel poble i demana al govern que reconeguin la importància i la necessitat de la seva tasca.  

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800