Ajuntament d'Argentona
MÚs d'una trentena de municipis impulsen aquesta iniciativa comercial i promocional que sorteja estades a les localitats participants

Argentona serÓ un dels 31 municipis participants a la campanya Barris Antics, Compra i Guanya, que arriba a la seva 10a ediciˇ. Aquesta iniciativa, organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb projectes, dona suport al petit comerš i la promociˇ territorial.

Tot i que havia de dur-se a terme al juny, la situaciˇ de crisi sanitÓria ha ajornat la campanya fins a la tardor.

Com participar-hi

A partir de l'1 d'octubre i durant tot el mes, totes aquelles persones que comprin als establiments adherits a l'entitat Argentona Es Mou podran omplir una butlleta per participar al sorteig d'una estada per a dues persones a un altre dels municipis participants. El sorteig es farÓ p˙blic a principis de novembre a travÚs de RÓdio Argentona. 

Al novembre i al marš de 2021 estÓ previst que Argentona aculli els guanyadors de la resta de localitats participants. La regidoria de Promociˇ Econ˛mica ha programat una jornada amb una ruta per punts singulars del municipi, un dinar a un restaurant del municipi amb un men˙ elaborat amb productes de proximitat. I a la tarda visita al Museu del CÓntir i el centre hist˛ric. 

Trobareu mÚs informaciˇ de la campanya al segŘent enllaš:

Xarxa Barris

Publicat el 23.09.2020